FLAG DELTA-Asociația Grup Local pentru Pescarie Durabila in Delta Dunarii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punct culinar„Cherhana Sulina“, un proiect devenit realitate prin FLAG Delta

Adăugarea de plus valoare prin prepararea si comercializarea peștelui capurat de pescarul autorizat Cristian Solotchin, langă plaja Sulina, un proiect de succes implementat prin FLAG Delta, Asociația Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării.

Conceptul creativ de marketing promovat prin proiect este ,, Delta şi marea, peştele şi pescarul. Un concept înregistrat la OSIM ca marcă, pentru dezvoltarea acestui proiect. Conceptul are în vedere potenţialul zonei datorat poziţiei ca zonă turistică inedită atât la Delta Dunării cât şi la Marea Neagră, precum şi posibilitatea promovării ei prin intermediul unor preparate culinare tradiţionale proaspete din peşte autohton atât din Delta Dunării cât şi din Marea Neagră.

RULOTĂ COMERCIALĂ CU PEȘTE LOCAL

SOLOTCHIN P. CRISTIAN Persoană Fizică Autorizată, ca microintreprindere îşi propune ca prin acest proiect de finanţare, să realizeze venituri din dezvoltarea unui concept de marketing creativ şi de know-how inovativ pentru diversificarea unor servicii de calitate şi atractive, în domeniul alimentaţiei cu specific pescăresc şi cunoaşterea zonei Sulina.

În acest sens se doreşte dezvoltarea afacerii cu idei noi, cum este şi propunerea proiectului în cauză, prin achiziţia în primul rând a unor mijloace mobile de preparare al alimentelor cu specific pescăresc, echipamente şi dotări moderne, noi, cu un grad redus de poluare, consumuri, condiţii igenice, rapiditate în realizarea meniurilor solicitate de clienţi, obţinerea unor meniuri cu grad ridicat de păstrare a proprietăţilor nutritive, gustative şi atractive.

Mijlocul mobil care este o rulotă comercială va fi folosit pentru prepararea şi vânzarea peştelui prelucrat (curăţat, eviscerat şi porţionat) ca preparat de tip fast-food, în localitatea Sulina, pe plaja Sulina în sezonul de vara precum şi la târguri şi festivaluri cu specific pescăresc şi turistic;

Mijlocul mobil de pregătire al preparatelor cu specific pescăresc, având în dotare echipamente, aparate şi ustensile de bucătărie cu un grad de noutate în domeniu, are avantajul că poate fi deplasat în cât mai multe zone turistice din zona Sulina, poate asigura preparate culinare la standarde de calitate şi atractive, în condiţii ecologice şi cu asigurarea unui ambient plăcut.

Despre

PFA-ul și-a început activitatea cu pescuit în ape dulci, în primii ani au fost făcute investiții în barcă, motor și echipamente pentru pescuit apoi domeniul de activitate efectiv desfășurat a devenit pescuitul maritim.

În anul 2014 au fost accesate fonduri nerambursabile prin Programul Operațional pentru Pescuit 2007-2013 pentru achizitia unei ambarcațiuni precum și dotări pentru aceasta.

Reprezentantul legal al întreprinderii încearcă permanent să dezvolte afacerea prin prestarea de activități conexe pescuitului, încercând permanent să aducă valoare acestuia.

 

 

x

 

 

 

Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene.Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.Toate informaţiile, privind Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.

 

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România.